Намери продукт по

Цена

89лв. - 450лв.

Цвят

Избери размер

Начало РОКЛИ ПАРТИ РОКЛИ

ПАРТИ РОКЛИ

«1»
Филтри
Страница 1 от 1
«1»

Има ли някой, който да не обича купони? Дори и най-консервативният човек би се развълнувал при вида на тълпа от весели хора, които не спират да се забавляват на фона на страхотна музика. Като добавим и красивите облекла, които са част от цялата тази тази среднощна приказка, със сигурност на всеки ще му се прииска да купонясва до зори. 

Парти музика и обстановка, парти дрехи… Със сигурност ще ни е нужен и специален тоалет, когато удари часът да се превърнете от сериозен офис служител в най-големия фен на нощните забавления. Да покажете на какво сте способни в танците не е единственото, с което ще поискате да се откриете - и облеклото е важно, а за дамите още повече.

Какво са парти роклите

Парти роклята е първото нещо, което всяка жена ще се втурне да купува, когато най-накрая е дошъл денят да се събере с всичките си колеги и дори приятели, за да се наслади на завладяващите диско ритми. Този вид дреха е просто задължителна, защото без нея купонът няма да е истински купон, а това би могло да помръчи и цялата вечер. 

Роклите, които са създадени специално за вечери с момичетата или за фирменото коледно тържество, са с провокативен и разчупен дизайн, което ги прави неподходящи за ежедневно ползване. Те са създадени за онези малки моменти, в които жената трябва да разцъфне, превръщайки се от обикновена домакиня и майка в секси мадама, след която всички се обръщат. Насладете се на моделите бутикови рокли от онлайн магазин клише и се подгответе за следващото парти. Нека този път бъде различно.

За къде са подходящи

Поводът е най-важното нещо, което трябва да се вземе предвид, когато сме на път да добавим даден модел рокля в кошницата. Изберете подходяща дреха според случая:

  • Моминско парти;
  • Коледно тържество или фирмено събиране;
  • Рожден ден;
  • Кръщене;
  • Петък вечер с момичетата;
  • Романтичен уикенд с половинката, която включва и диско вечер.

Поводи може да има всякакви, а за да ги отбележим подобаващо, трябва да се погрижим за визията си по възможно най-добрия начин. С Cliché всичко ще е безупречно. 

Какви видове можем да открием

За щастие, днес има от всичко по много. Рокли, поли и панталони - каквото не сте пожелали, това не сте открили. Колкото до парти дрехите за жени, и тук цари разнообразие за чудо и приказ, което може дори и да Ви затрудни в някакъв момент. Изберете модни дамски облекла за специални поводи, които във всички случаи трябва да са елегантни:

  • Къси рокли;
  • Дълги (разкроени или прави);
  • Модели с гол гръб;
  • Без ръкави и др.

Изберете да бъдете красиви. Това е Вашето най-голямо задължение!

 
Виж още