Намери продукт по

Цена

89лв. - 339лв.

Цвят

Избери размер

Начало РОКЛИ ЕЖЕДНЕВНИ РОКЛИ

ЕЖЕДНЕВНИ РОКЛИ

«1»
Филтри
Страница 1 от 1
«1»

Ежедневието на всички е натоварено. Рядко ни се отдава възможност да се занимаем с любимите си хобита, които търпеливо чакат в списъка “to-do”. Все си казваме, че утре ще се посветим на шопинг, но това “утре” така и не идва, а наместо подобни приятни дейности, отново се посвещаваме на купищата работни задачи, които сякаш нямат край.

Добре е да обръщаме внимание на външния си вид, дори и ако сме затрупани от работа. Ако например онази малка ежедневна рокля Ви е взела ума, просто я купете, за да можете да спите спокойно нощем, а не постоянно да мислите за нея. Потърсете я и в магазин Клише -  любов от пръв поглед за много от дамите.

Кои рокли са подходящи за ежедневието

Динамичното ежедневие ни задължава да напълним гардероба си с облекла, които ни дават най-вече удобство. За да се справяме с работните си задачи безпроблемно, трябва да не чувстваме дрехите си като препятствие, а дори обратното - редно е те да ни осигуряват свобода на движението и самочувствие в здравословни дози, за да се чувстваме и уверени.

Ежедневните дамски рокли са супер решение, което намира приложение в много случаи: работа, разходка в парка, пазаруване в магазина, игри с децата, вечеря с половинката. Някои от тях притежават сдържана визия, докато други са доста дръзки и ефирни. Каква е добре да изберете? Най-напред се запознайте с предложенията за ежедневни рокли в онлайн магазин Cliché:

  • Зимни и летни;
  • Дълги и къси;
  • С обемни ръкави;
  • Модели с прав силует;
  • Дълги и с изрязано деколте и др.

Ако си търсите ежедневни бутикови дрехи, които да се впишат в деловата атмосфера в офиса, насочете вниманието си към класическите линии и едноцветните решения, чиято строгост би могла да бъде нарушена от леки акценти, които обаче са стилни и в унисон с офис етикета. 

С какво да ги съчетаем

Ежедневната рокля би могла да се носи по много начини:

  • Със спортни обувки или еспадрили;
  • С боти, ботуши или обувки на висок ток;
  • Със сандали и ниски чехли;
  • С кецове и дори маратонки.

Ако планирате да носите дрехата по време на работа, се съобразете изцяло с обстановката на работното място, за да не изглеждате неподходящо и дори неуважително към професията, която упражнявате. Добавянето на стилно сако е също много добра идея, защото под него ежедневната рокля ще изглежда още по-красива. 

Защо да ги купим от магазин Клише

Само в магазин Клише ще откриете уникални ежедневни рокли, които са и единствени по рода си. Не търсете повече, а изберете най-доброто място за дамска и мъжка мода, което до този момент не е разочаровал никого. Високо качество и дизайнерско изпълнение - всичко това на едно единствено място.

 
Виж още