Намери продукт по

Цена

59лв. - 85лв.

Цвят

ПЛАЖНИ КЪРПИ

«1»
Филтри
Страница 1 от 1
«1»

Плажният стайлинг включва и модерна кърпа, върху която да лежим, докато “работим” за слънчев загар. Тя няма да окаже пряко въздействие върху престоя ни на на морето, но ще ни помогне да демонстрираме добрия си вкус, който не е подминал дори и хавлията за плаж. Ако сме се погрижили за наличието на красив бански костюм и разни други интересни и полезни аксесоари за плаж, то е добре да направим същото и спрямо кърпата, която ще постелим на пясъка. 

Всеки един детайл би бил от значение, ако искаме да сме съвършени в моден план, дори и ако казусът е свързан с представянето ни по време на летния отпуск. Изберете магазин Клише, за да нямате никакъв пропуск. 

Какви плажни кърпи предпочитат дамите

Престоят на плажа ни осигурява добро настроение и заслужена почивка. Галещото сетивата ни слънце ще повиши не само вибрацията ни, но и ще ни помогне да се сдобием със секси тен, на който да се радваме дори и след месеци. Всичко това е просто чудесно, но нека не забравяме и за подготовката. Тя включва избор на слънцезащитен продукт, модерен бански, аксесоари като шапка и очила и плажна хавлия.

Последният компонент често пъти остава някак в “сянка”, защото жените насочват вниманието си най-вече към облеклата и средствата за ускоряване на тена. Истината е, че плажната кърпа е точно толкова важна, колкото и всичко останало, като изискванията на жените спрямо този компонент също не са никак малко:

  • По-големи размери;
  • Качествени материи;
  • Актуални цветове;
  • Дизайнерски модели;
  • Интригуващи щампи и изгодни цени.

Изборът на плажна кърпа може да бъде и труден, особено ако се стремите към луксозни решения, които напълно да отговарят на всичките Ви изисквания. 

Как са актуалните щампи

Щампите при плажните кърпи трябва да са вдъхновени от лятото и от всичко онова, което то носи след себе си. Едноцветните модели са отживелица, а ярките и бутикови предложения заемат челните позиции в класациите. Хавлията за плаж е ключов елемент от цялостния Ви стайлинг, така че не се задоволявайте с посредствени решения, а поръчайте плажна кърпа от онлайн магазин Cliché, която ще използвате поне няколко лета. Тропически елементи, флорални мотиви и бохо стил - нека бъде просто лятно.

Къде се продават бутикови модели

Бутиковите предложения са винаги на първо място в списъка с желания. Хавлията за плаж също би могла да бъде доста луксозна, а ако искате да я купите и на изгодна цена, заложете на магазин Cliché. Всички предлагани стоки за плаж са дизайнерски и отразяващи лично отношение към модата като цяло. В това място няма да откриете случайни неща - там всичко е с най-високо качество и с феноменална визия. Вашата визия!


 

Виж още