АБОНИРАЙТЕ СЕ

За да получите таен код за 10% отстъпка при първата си поръчка в сайта!

Намери продукт по

Цена

55лв. - 239лв.

Цвят

Избери размер

Начало ЕЖЕДНЕВНИ ДРЕХИ

ЕЖЕДНЕВНИ ДРЕХИ

«1»
Филтри
Страница 1 от 1
«1»

Ежедневието на всички е различно. При едни то е осеяно с много динамика, докато при други преобладава спокойствието и наличието на повече свободно време. Нещата, с които се занимаваме в рамките на работната седмица, обуславят и вида на носеното от нас облекло. Ако да речем гоним професионално развитие в бизнес средите, в случая ще са ни нужни делови дамски дрехи за ежедневно ползване, но ако естеството на работа не е свързано с офис етикет, то тогава можем спокойно да заложим и на чифт дънки в комбинация със спортни обувки.

Какви дрехи да си купим за ежедневието

Ежедневните дамски рокли и кожените клинове са сред най-добрите варианти, когато става дума за невзискателно облекло, което да отговаря на нашия стил, карайки ни и да се чувстваме удобно в същото. Всяка дама би могла да получи достъп до необятно разнообразие от модели дамски ежедневни дрехи, някои от които и бутикови.

Купете от онлайн магазин Клише и ще откриете страхотни дизайнерски облекла за ежедневно ползване, всички от които са удобни, висококачествени и в пълен синхрон с новостите при модните актуални тенденции. Възползвайте се от предложенията и започнете да мислите креативно. Скучният стил на обличане не е за Вас!

Как да съчетаем отделните видове

Съчетаването на отделните видове всекидневни дамски дрехи се оказва дори по-трудно от самото им избиране. При наличието на пълен с облекла гардероб е възможно да изпитаме силни колебания, свързани с съчетаването на отделните компоненти. И все пак, съществуват някои добри препоръки от страна на модните специалисти, които не е излишно да вземем предвид:

  • Кожените клинове чудесно се допълват както с елегантни ризи, така и с по-спортни блузи;
  • Ежедневните дамски рокли е добре да се носят с висок ток, но отлично се съчетават и с ниски обувки;
  • Стилното сако никога не е излишно. То е страхотен завършек в учудващо много ситуации, като можете да го носите с дънки, панталон, клин, пола и рокля.

Добрите резултати в моден план са в резултат от правилно подбраните ежедневни дамски дрехи, които когато са съчетани и със стилни аксесоари, изглеждат още по-впечатляващо.

Как да комбинираме цветовете, съветват от Клише

Екипът на Cliché съветва да заложите на простотата при дрехите, защото тъкмо тя се оказва най-големият ефект в много от случаите. Семплият завършек и класическите нюанси са винаги актуални, затова се придържайте към тази тенденция и се пригответе за невиждани резултати. Тази година са най-модерни топлите цветове, но черното и бялото също не им отстъпват по актуалност. Флоралните принтове са също доста предпочитани.  

 
Виж още