Вижте всички статии

Нашите предложения за коледни подаръци!

Нашите предложения за коледни подаръци!

Макар да не идваме облечени като Дядо Коледа или неговите елфи-помощници, имаме няколко идеи, които може да ви помогнат да изберете прекрасни подаръци за специалните дами в живота си. Тази година мислим в черно-бялата гама, за красивите и качествени материи и с внимание към детайла.

В най-красивото, цветно и вкусно време от годината, обичаме да си спомняме колко е хубаво просто да се чувстваме щастливи и радостни. И, разбира се, колко е хубаво да зарадваме любим човек с нещо, което ще го накара да лети от щастие!

Затова ви передставяме нашия подбран списък от идеи и предложения за коледни подаръци, на които нито една жена не би могла да устои!

 

Единственият по рода си подарък – персонализираният! Било то бутикова свещ, нарисувана на ръка порцеланова чаша, кашмирен шал с малка брошка (може да бъде пеперуда, цвете или птица, или всяко нещо, което дамата на сърцето ви харесва). Сега си представете всичко това в най-класическите цветове – черно и бяло. Не е ли просто божествено?

Малко съкровище за подарък – никога не може да сбъркате с красиво и нежно бижу ,особено ако е обици или колие. Или да заложите на модерните в момента чокъри от кожа и камъни.

„Избери си“ подаръкът – може и да мислите, че ваучерите нямат сантиментална стойност или им липсва лично отношение, но това съвсем не е вярно. Ако поднесете на любимата жена подаръчен ваучер от любимия й бутик и й го подарите в комбинация с бутилка от любимото й вино, с букет от любимите й цветя или с кутия от любимите й шоколадови бонбони, обещаваме ви, че тя ще се влюби и в подаръка ви!

Вечният подарък – малката черна рокля: символът на женственост, красота, сексапил и нежност! Незабравимият подарък! Тази година, наред с всички останали предложения, ви представяме и два нови модела, които акцентират върху красотата на фигурата и ще накарат всяка дама да се чувства наистина като кралицата, която е! Моделите можете да закупите, както от нашия сайт, така и от бутиците и партньорските ни магазини в страната.

Желаем ви чудесен декември, изпълнен с чудеса, хубаво вино и вкусни домашни сладкиши!

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари