Вижте всички статии

Велурът – най-добрият приятел на зимата!

Велурът – най-добрият приятел на зимата!

70те години на XX век – велурът  вече е завладял модната индустрия, предлагайки на дамите не само особена нотка блясък, но и внасяйки комфорт и топлина в ежедневието им. Страхотният за късната есен и студените зимни дни плат, дава голяма свобода – няколко аксесоара могат да преобразят велура от ежедневна удобна дреха в елегантен тоалет, който ще събере погледите на всяко официално събитие!

От тогава насам, велурът бавно се издига в модната индустрия, но миналият зимен сезон се върна тържествуващо в колекциите на известните дизайнери (например, Ралф Лорен). Не само модата имаше нужда от велур – хората също!

Тази година велурът е навскъде – удобни палта, красиви елеци, поло блузки, поли и какво ли още не. Избрахме селекция от вдъхновяващи снимки, представящи работата на дизайнерите Тори Бърч, Ралф Лорен, Нарцисо Родригез и Дерек Лам.

                                               

Ние в Cliché работим върху велурената си колекция от няколко месеца. Готови сме да ви представим част от артикулите в нея, които може да разгледате в онлайн магазина ни, както и в бутиците ни и верига партньорски магазини в страната.

Колекцията се състои от велурени панталони и поли с висока талия, които нежно подчертават формата на тялото; къси блузки с поло яка и интересни елементи; един невероятен спортен комплект от две части; красиви елеци с интересна кройка и елегантни рокли. Цветовете са класически – бежово, маслено зелено, сиво, винено червено и синьо.

                               

Платът ви предлага комфорт, топлина и мекота, а кройките ви обещават да изглеждате зашеметяващо! Вложихме много любов в изработката на колекцията ни от велур – с мисъл за практичността на дрехата и за блясъкът, който велурът ще внесе в тоалета ви!

Ние се влюбихме във велура! Обещаваме ви, че веднъж облечете ли го, и вие ще усетите топпата му прегръдка!

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари