Вижте всички статии

Ползите от регистрация на профил в Cliche.bg

Ползите от регистрация на профил в Cliche.bg
Печелете Бонус Точки и Открийте Предимствата на Регистрацията!
 
Във века на онлайн пазаруването всеки се задава въпроса: "Защо да си направя профил на този уебсайт?" В Cliché.bg, ние сме готови да ви покажем колко страхотни предимства можете да получите само като регистрирате профил в нашия онлайн магазин. Открийте сега нашата вълнуваща програма за бонус точки, която ви награждава за вашите покупки и предлага невероятни привилегии!
 
Най-важното предимство при пазаруване през регистриран профил е, че по трупате история на покупките и ставате редовен клиент, който пазарува с отстъпка. Ако правите своите поръчки като гост (без регистрация), ние няма как да проследим колко често пазарувате при нас.
 
Лоялни клиенти - От 5% до 20% отстъпка: С регистрацията на профил в Cliché.bg, ставате част от нашата програма за лоялност. След като достигнете определени стойности на покупки, вие автоматично сте квалифициран за впечатляващи отстъпки от 5% до 20% върху бъдещи поръчки. 
 
История на поръчките и архив на покупките: С регистрирането на профил в Cliché.bg получавате достъп до вашата лична история на поръчките и архив на покупките. Това ви позволява да следите всяка поръчка, която сте направили в миналото, и да преглеждате вашите предпочитания и предпочитани продукти.
 
Бонус точки - всяка точка е 25 стотинки: Ние вярваме в награждаването на нашите клиенти и точно затова сме въвели система за бонус точки. С всяка покупка, която направите с профила си, вие събирате бонус точки. За всяка една точка, което съберете, получавате стойност от 25 стотинки. С течение на времето и с натрупването на повече точки, вие ще можете да ги използвате за закупуване на продукти от нашия магазин. Това е нашата благодарност към вас за вярността и подкрепата, които ни оказвате.
 
Как да трупате точки? 
 
*Всяка покупка носи 3 точки, а всяка покупка над 300лв, носи 10 точки. 
 
*Препоръчай на приятел - 5 точки: Какво по-хубаво от споделянето на на любими неща с приятелите ви? Когато ваш приятел се регистрира в Cliché.bg чрез вашата покана, вие получавате 5 бонус точки. Това е начинът да споделите вашата положително преживяване и да получите допълнителни точки като награда.
 
*Ревю - 3 точки: Вашето мнение е ценно за нас. Когато оставите ревю за закупен продукт, ние ще ви възнаградим с 1 бонус точка. Вашите отзиви помагат не само на нас, но и на други клиенти, които могат да извлекат полза от вашите опити и препоръки.
 
*Гласуване - 1 точка: С гласуване за продукт печелите 1 бонус точка. Това е лесен начин да се включите активно в нашата общност и да споделите вашето мнение.
 
*При покупка над 300 лв - 3 точки: При такива покупки, вие получавате допълнителни 3 бонус точки като признание за вашето предпочитание към нас.
 
Не забравяйте да се абонирате за нашия Viber канал и Newsletter, за да получавате специални предложение и отстъпки!
 
Viber канал от тук: https://rb.gy/c0aq8 
Newsletter от тук: https://rb.gy/hl9wm 
 
Не изпускайте възможността да се присъедините към Cliché.bg и да откриете всички предимства на нашата програма за бонус точки.
 
Пазарувайте сега и се наслаждавайте на всяка покупка!

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари