Вижте всички статии

Trendy цветове и кройки през лято 2023!

Trendy цветове и кройки през лято 2023!

Лятото е в разгара си и с него идва и страстта по плажната мода. В тазгодишната колекция на Cliché Beachwear ще откриете бански костюми, които ще ви накарат да се почувствате стилни и комфортни на плажа. Новата колекция бански от Cliché Beachwear ни въвежда в едно невероятно лятно приключение, преминало през най-актуалните модни тенденции и обогатено с класически елементи. Ето няколко ключови акцента в новата ни колекция:

 

 

1. Модерни цветове: Тази година сме се вдъхновили от летните нюанси, които всички обожаваме. В колекцията ще откриете любимите розови и сини цветове, както и модерният зелен, който е все така актуален през последните 3 години. Не забравяме и задължителните класики- златисто и черно, които допълват стилната палитра.

 

 

 

2. Комфортни кройки: За да ви осигурим максимален комфорт, кройките на банските ни са без притскащи банели и стягащи чашки. Това означава, че няма да изпитвате дискомфорт, а ще се чувствате свободни и уверени на плажа.

 

3. Съчетание на класика и модерност: Формите на банските са комбинация от непреходна класика и модерна визия. Ще откриете триъгълници и бюстиета, които винаги са в мода, както и дизайнерски елементи като рингове, ленти, паднали рамене и ефектни катарами. Тези детайли придават на банските ни уникален и съвременен вид.

 

4. Модерни долнища: Долнищата са изрязани умерено и се носят предимно високо над бедрото. Това съчетание на модерна визия и удобство ще ви помогне да се почувствате комфортно и сигурни с всяко движение.

 

5. Плажни дрехи: Както винаги, сме се погрижили плажната ви визия да бъде завършена с допълващи артикули. Освен банските костюми, предлагаме и плажни панталонки и поли, които ще допълнят стилната ви визия и ще ви предоставят допълнителен комфорт.

 

6. Естествени материи: Една от ключовите ни фокуси тази година са естествените материи. Затова предлагаме само плажни дрехи от памук (хавлиени), вискоза (плетени) и ленени сетове. Тези материи не само осигуряват комфорт, но и добавят шик и елегантност към вашия стил.

 

7. Ленени дрехи Cliché Reborn: Ако искате да съчетаете вашите бански със стилни дрехи, разгледайте богатия ни избор от ленени дрехи Cliché Reborn. Те цветово се съчетават с банските, позволявайки ви да 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари