Вижте всички статии

Ленени комплекти и как да поддържаме материята.

Ленени комплекти и как да поддържаме материята.

С настъпването на топлите и слънчеви дни сме щастливи да обявим пускането на най-новата ни колекция ленени дрехи Cliché Reborn. Новата ни линия включва възхитителен ансамбъл от ленени панталони, рокли, поли, къси панталонки, топове и блейзери, които се предлагат освен в класическото черно и бяло, също и в бордо и маслено зелено. 

 

 

Издръжливост и дишане:


Ленът, известен със своята дишаща способност и антибактериални качества, е идеалният избор на материя за летните дни и нощи. Естествените влакна позволяват на въздуха да циркулира, дори в най-горещото време. Точно това прави ленът толкова предпочитан за луксозния гардероб на всяка дама. Но е хубаво да се отбележи, че ленът е труден за поддръжка. С времето белият лен има тенденцията да придобива нюанс на екрю, а по-ярките цветове може да избледнеят. Също така, ленът се мачка изключително лесно. За това вече е изключително трудно да откриете дрехи, изработени от 100% лен. Повечето съвременни ленени платове са с примеси на други естествени материи, като памук и вискоза. Това не ги прави по-малко предпочитани, напротив- поддръжката им е по-лесна и често платовете с естествени примеси се предпочитат от клиентите. 

Въпреки всичко, нашите ленени колекции Cliché Reborn се изработват италиански платове със 100% съдържание на лен. За да осигурите дълготрайност на ленените си облекла, от съществено значение е правилната грижа. Ето няколко съвета, които ще ви помогнат да запазите красотата и качеството им:

 

Деликатно пране:

 

Перете ленените си дрехи в пералня на деликатен или нежен режим със студена вода. Избягвайте да използвате агресивни перилни препарати или белина, тъй като те могат да повредят тъканта.

 

Подходящи перилни препарати:

 

Използвайте мек, екологичен перилен препарат, специално предназначен за деликатни тъкани. Това ще ви помогне да запазите мекотата и цвета на ленените си дрехи.

 

Пропуснете сушилнята:

 

Ленените дрехи е най-добре да се сушат на въздух, за да се предотврати свиването им и да се запази формата им. Оставете ги да изсъхнат далеч от пряка слънчева светлина.

 

Гладене:

 

Възползвайте се от естествената текстура на лена, като го оставите да изсъхне с минимални гънки. Ако желаете, изгладете леко ленените си дрехи, докато са все още леко влажни, като използвате ниска до средна температура.

 

Правилно съхранение:

 

Когато не използвате, съхранявайте лененото си облекло на хладно и сухо място, за предпочитане сгънато или окачено, за да се предотврати намачкване. Избягвайте да ги окачвате на пряка слънчева светлина, тъй като продължителното излагане може да доведе до избледняване на тъканта.

 

Прегърнете елегантността на материята:


Ленът е не само практичен избор за летния сезон, но и излъчва изтънчена и сдържана елегантност. Неговата естествена текстура придава на всяко облекло чар без усилие. Независимо дали ще присъствате на небрежно събиране на открито или на официално събитие, нашата колекция Cliché Reborn от лен е достатъчно гъвкава, за да отговори на нуждите ви.

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари