Вижте всички статии

❤️ Какво да облечем за Свети Валентин

❤️ Какво да облечем за Свети Валентин

   

 Свети Валентин е празникът на любовта, който ни подканя да се обърнем към любимите си хора с топлота и обич и да им дарим късче любов! Какъв по-чудесен момент да зарадваме любимата или да поглезим себе си с подарък? За това, за деня на влюбените от Cliché сме ви подбрали няколко романтични тоалета, с които да си създадете незабравими спомени.

 

Винаги е добра идея да облечете червено за Свети Валентин, а при нас можете да изберете от няколко вида червени рокли- рокля по тялото или разкроена червена рокля. За по-смелите сме подбрали и дълга червена пола съчетана с контрастно бюстие с една презрамка. Ако червеното е твърде предизвикателно за вас, можете да изберете и бяла мини рокля с ефектни изрязвания. Разбира се в Cliché Reborn имаме и богат избор от елегантни панталони, така че можете да проявите креативност и да направите вашата любима комбинация!

 

Заповядайте в магазини Cliché в Прадайс Център и Ринг Мол, за да пробвате на място или да поръчате онлайн. Само през месеца на влюбените- февруари, предлагаме безплатна доставка от Cliché ! 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари