Вижте всички статии

Cliché с магазин в Paradise Center!

Cliché с магазин в Paradise Center!

Cliché е български бранд с утвърдена позиция на пазара (не само в страната) – сериите ни от официални бутикови облекла са изработени с грижа и внимание към детайла, а ежедневните ни облекла допринасят за усещането на всяка жена за стил и красота!

Работим с любов и професионализъм и всичко това се реализира в партньорството ни с бутици в цялата страна и вече съществуващите Cliché бутици в Пловдив, Свети Влас, а от 31.10 тази година можем да се похвалим и с втори магазин в София!

Отворихме врати в най-големия търговски център в града – в сърцето на модата, където с удоволствие и грижа всяка седмица ще радваме клиентите си с нови артикули, ориентирани към ежедневната и парти линиите ни!

Може да се потопите в красивия свят на дрехите ни, като посетите магазина ни в Мол Paradise Center всеки ден от 10:00 до 22:00 часа. Мястото е ниво +1 (до Costa Кафе).

Интериорът е в класическия Cliché стил – изчистени цветове (бяло, черно и червено), а колекцията, с която ще се запознаете там, е по-вдъхновена от всякога!

        

В мола ще откриете само малка част от Cliché Reborn колекциите ни. Бутикът ни на бул. Витоша 131 остава мястото, където ще можете да ги разгледате, премерите и при нужда да поръчате в идивидуални размери и цветове всичко от официалната ни линия.

Очакваме ви в Парадайз Център и на бул. Витоша  131!

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари