Вижте всички статии

Black Friday 2021 в Cliche.bg

Black Friday 2021 в Cliche.bg

Black Friday

Краят на ноември е дълго чакан и любим период за всеки шопинг маниак. 

По време на Black Friday кампанията се наслаждаваме на невероятни промоции, намалени цени, шопинг находки и най-вече: успяваме да си купим на специална цена отдавна набелязаните от нас маркови дрехи.

 

Ето защо и тази година от Cliché ще ви зарадваме не само с един, а с цяла седмица на шопинг изненади! За периода от 22.11 до 28.11 или от понеделник до неделя включително, ще може да пазарувате както онлайн на www.cliche.bg, така и в магазини Cliché в Ринг Мол и Парадайс Център любимите си дизайнерски дрехи Клише на промоционални цени!

 

Онлайн ще откриете избрани модели с отстъпки до 70%, като за нови колекции може да очаквате до -20%. В магазините отсъпките също ще важат. 

Или накратко, ето и отговорите, които всички чакате:

 

            1.      Кога започва Black Friday в Cliché и колко ще продължи?

Тази година Black Friday промоциите започват от 22.11 (понеделник) и ще продължат до 28.11 (неделя) включително.

 

2.      Промоциите ще важат ли и онлайн и за магазините?

Да, ВСИЧКО, което ще намерите в бутици Cliché в Ринг Мол и Парадайс Център, както и онлайн на www.cliche.bg ще бъде НАМАЛЕНО! Имайте предвид, че в магазините сме заредили предимно нови колекции. Най-голям избор от артикули и наличности на размери има онлайн. 

 

3.      Какви ще са отстъпките?

Всички налични модели в магазините (нови колекции) ще бъдат намалени с -10% и с -20%! В онлайн магазина www.cliche.bg ще откриете най-голям избор на модели и размери и там намаленията ще са до 70%!

 

4.      Какви продукти ще бъдат включени?

В четири дневната Black Friday кампанията на Cliché ще участват АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ артикули!

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари