Вижте всички статии

Да помогнем за раждането на нов живот

Да помогнем за раждането на нов живот

Пролетно лятната колекция BLOOM на Cliché Reborn е вече налична и както обещахме, в нея са силно застъпени символите на женската същност- нежност в меките пастелни тонове, деликатност- в романтичните къдри, обаяние- в изобилните дъхави цветове на божурите в авторския ни десен. Пролетта е и символ на изобилие, на разпъпили цветове и нов живот. Именно желанието ни да поставяме жената на пиедестал и усещането за нов живот, което носи пролетта ни подтикна да направим съвместна кампания с фондация ИСКАМ БЕБЕ, за да можем да помогнем заедно за раждането на повече желани бебета.

 

Именно на деня на детето, 1ви юни даваме старт на нашата инициатива. За периода от 01.06 до 20.06 всички приходи или 100% от цената на продадените тениски BLOOM и топ BLOOM ще бъдат дарени на ИСКАМ БЕБЕ. 

 

Поръчайте онлайн или купете в магазини Cliché в Ринг Мол и Парадайс Център своята тениска или топ BLOOM през месец юни и ние от Cliché ще дарим 100% от продажбите на тези артикули на фондацията. Нека заедно подпомогнем двойките с репродуктивни проблеми като дадем гласност на дейностите на фондацията, купим тениска или дарим директно средства на ИСКАМ БЕБЕ. 

 

Дейността на ИСКАМ БЕБЕ стартира преди 14 години. Фондацията функционира на доброволен принцип като разполага с координатори в 40 града из цялата страна. Мисията на фондацията е в България да се раждат повече желани деца чрез подпомагане и подкрепяне на двойките с репродуктивни проблеми като се работи в посока информираност, социална отговорност, защита на правата на пациентите, съдействие за функционирането на Държавен фонд инвитро, както и на общинските регионални програми и др. ИСКАМ БЕБЕ се старае да подкрепя двойките, борещи се за дете,  финансово и емоционално чрез следните дейности и активности: 

·       информационни кампании - ИСКАМ БЕБЕ участва в множество кампании относно репродуктивните проблеми. Може да разгледате броевете на списание ИСКАМ БЕБЕ ТУК -  https://bit.ly/2Tqe4Z9

·       координационна мрежа  - Може да се свържете с координатор на ИСКАМ БЕБЕ за Вашия град ТУК https://bit.ly/3oZZAus 

·       психологична подкрепа - Част от екипа на  ИСКАМ БЕБЕ са и психолози и периодично се осъществяват срещи са емоционална подкрепа в градовете.

·       донорска програма -  Жените, желаещи да дарят надежда на някого като станат донори, могат да се свържат с нашите координатори: https://bit.ly/3ftCPfB

·       благотворителни кампании - ИСКАМ БЕБЕ провежда благотворителни кампании с бизнеса и частни дарители, провеждайки благотворителни кампании и събития.

 

КАК ДА ДАРИТЕ НА ИСКАМ БЕБЕ

 

- Като направите дарение на нашата сметка - IBAN : BG14UBBS88881000272778

- Като изпратите DMS ISKAMBEBE на 17 777 

- Следите дейността и кампаниите ни на www.iskambebe.bg и https://www.facebook.com/IskamBebe

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари