Вижте всички статии

Какво да очаквате в колекция пролет-лято

Какво да очаквате в колекция пролет-лято

Тенденции в пролетно-лятната колекция Cliché Reborn

 

Макар и 2021 да продължава да поставя препятствия пред всички нас, тенденциите в дамската мода не спират да се развиват и менят. Какви са модните трендове за пролет 2021 и какво да очакваме в колекцията пролет-лято на Cliché Reborn?

 

Модната индустрия бе глобално повлияна от пандемията, която завладя света. Това доведе до глобално преосмисляне на модата като цяло. Все повече модни лидери предлагат в своите колекции модели, които със своите цветове и линии остават непреходни във времето. Залага се на кройки и модели, които са подходящи както за няколко сезона- например есен и пролет, така и на визии, които биха били актуални и през следващите няколко години.

В Cliché Reborn също заложихме на любимите на всички вас бестселъри- женствени рокли, класически линии, ленени дрехи, дрехи с дантела и елегантни памучни топове с бродерия. В колекцията пролет-лято на Cliché ще откриете завърщане към романтичната женствена линия и нежните пастелни тонове. Специален акцент ще откриете и в красивият ни принт от обичаното от всички дами цвете- божурът.

 

В красиви флорални мотиви ще предложим ефирни ризи, дълги до земята рокли и нежни потничета от изкуствена коприна. Отново присъстват задължителните за Cliché Reborn коктейлни и парти рокли, както и ежедневни рокли. Заложили сме на кройки и модели, които биха извели на преден план кокетните черти на жените- нежно голо рамо, загатнато деколте...

 

Цветовете в дизайнерските дрехи Cliché ще са нежно розово, бледо синьо, пепел от рози, бяло и пастелно ментово зелено. Всички модели на ризи, потничета и тениски се съчетават с лекота с долните части в колекцията- къси панталонки, къси поли и поли до земята.

 

Приготвили сме и изненада за всички, които обичат английска памучна бродерия...

 

Очаквайте колекция пролет-лято в края на април!

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
  • Зузи
    нямам търпение! и банските чакаме!
    Отговори ›
«1»