Вижте всички статии

Military принтът, който се откроява!

Military принтът, който се откроява!

Ако има една модна тенденция, която отстоява времето и винаги ще бъде на мода (с изключение на вечната малка черна рокля), това е military принтът – достатъчно класически и достатъчно екстравагантен, за да има „уау“ ефект! Този сезон акцент са куршумите, ножовете и пистолетите, както е видно от колекцията на Валентино:

                    

Този сезон ние решихме да ви представим една капсулна колекция, състояща се основно от топове и рокли във военен принт – есента никога не е обичала сиво, бежово и маслено зелено повече, отколкото през 2016!

Още повече, разбрахме, че ако се осмелиш да експериментираш с цветовете и формите, ще създадеш нещо наистина чудесно и вдъхновяващо. Затова не спряхме в тази гама – в нашите артикули можете да откриете лилаво, бордо, синьо и розово, смесени в красива палитра от форми.

Може да откриете не само куршуми, разпределени симетрично върху рокля, но и невероятни композиции от пистолети и ножове, аранжирани в букетчета, около врата и кръста, за да придат на роклята още по-вталяващ вид.

           

Цветовете са ярки, което ще акцентира по много интересен начин върху есенната ви визия! Ако розовото обича маслено зеленото толкова много, тогава и вие определено трябва!

Предлагаме ви селекция от клинове, топове със свободна кройка (в два размера: XS/S & M/L), както и красиви вталени рокли, които гарантират да бъдете забелязани, където и да сте – все пак, това не е обикновен military принт; той използва вълшебните си  сили не, за да ви скрие, а за да ви направи ослепителни!

Всичко е направено така, че да допълни чудесно ежедневната ви визия, докато, същевременно е и елегантна дреха. Можете да комбинирате колекцията, към която очаквайте още много артикули- с дълги палта, шлифери, есенни якета и жилетки; с ботуши или кецове, ако търсите по-спортна визия. Шапките и шаловете не са изключени също!

Можете да разгледате първата част от артикулите от колекцията ни тук:

Тези дрехи нямат нужда да говорят, за да кажат: „Аз съм тук – забележи ме!“

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари