Вижте всички статии

Разпродажба на мострени бални рокли

Разпродажба на мострени бални рокли

Скъпи клиенти,

 

Предвид ситуацията с COVID-19, магазините Cliché продължават да бъдат затворени, което не ни дава възможност да обслужим бъдещите абитуриенти с вниманието и качеството, което заслужават. Екипът ни спазва всички завишени мерки за работа в условия на социална изолация и това неминуемо води до намален обем на работа.

Тъй като няма да представим нова бална колекция, решихме да не разочароваме випуск 2020 и да дадем възможост на сбитуриентите да закупят бална рокля онлайн. Обявяваме разпродажба на мостри и налични бройки вечерени рокли. В секцията „БАЛНИ РОКЛИ“ можете да видите всички наличности, разцветки и размери и съответните им отстъпки. Всички поръчки ще бъдат изпратени с възможнст за „преглед и тест“ и „връщане и замяна“.

Балните рокли се опаковат в калъф или луксозна кутия и се поставят специални етикети, които задължително трябва да останат на дрехата, в случай, че тя бъде върната. По този начин ще имате възможност от спокойствието на своя дом да пробвате избрания тоалет за специалната вечер.

 

С пожелание за здраве,

 

Екипът на Cliché   

 

ПОРЪЧАЙ ОТ ТУК

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари