Вижте всички статии

New Collection Beachwear 2019

New Collection Beachwear 2019

 

Годината е 2019, а колекцията - Cliche Beachwear...
Според мнозина клиентки това е "най-добрата колекция с бански костюми и плажни облекла", от всички, които сме създали до момента.
За нас е изключително удоволствие и огромна чест да получим такова признание!
Такъв тип комплименти са и наградата за упорития ни труд и взискателност към всяка една дреха, всеки един детайл.
Неслучайно колекцията е с еталон за най-високи стандарти - за банските костюми тази година използвахме супер луксозна Premium италианска ликра, чието качество надмина всичките ни очаквания.
Основната материя и хастарите са изключително нежни на допир, със супер устойчиви цветове, резистентни към хлор, слънцезащитни кремове и олиа. Има еластичност във всички посоки, като в същото време запазва формата си при разтягане.

Инспирирани изцяло от природата, създадохме различни разноцветни принтове, които подчертават красотата у всяка една жена.

 

 

Вдъхновени от средиземноморския полъх, създадохме принт Majorca - съчетание на райета с флорални мотиви, които подчертават нашата деликатност.

 

 

Грацията на зебрите, нежността на цветята и необятната гореща пустиня, представяме в принт African flower - класика в черно и бяло, обогатена с красиви червени флорални мотиви, подчертаващи умението ни за акцентиране:

 

 

Pearls - това е един от акцентите тази година - съчетахме красотата на перлите и цвят злато в металните елементи.
С допълнение към черната основа на банските създаваме усещането за неповторимия лукс, който подчертава класата ни.

 

 

Инспирирани от вечно зелените тропически палми и розовите изгреви създадохме принт Bahamas. За онези от нас, които искат да импровизират и да бъдат забелязани.

 


 

Златото е считано от мнозина за най-добрия приятел на жените. Точно за това искахме принт нежен и в същото време луксозен. Tropical Gold e десен от бяла основа с елегантни палмови листа в златисто, подчертаваш нежността и блясъка в едно:

 

 


Black Tropical Gold е допълнение към Tropical Gold, но с много по-различно усещане. Тук нюансите са от горещите залези, горещите пясъци, горещите тъмни нощи и старото злато, създаващи кралско усещане:

 

 

 

Coral Reef е препратка към морските дълбини и кораловите рифове, за богатите бижута и силата на яркото червено. Създават приказното усещане за морските нимфи:

 

 

 

Morocco е десен, съчетаващ опияняващата мароканска култура, величието на имперските градове и необхватната синева на океаните.
Синьото в съчетание с бяло подчертава чистотата и свободния дух:

 

 

Neon Tropics е препратка към тропическите гори и причудливите животински и растителни видове.
Създава енергия и усещане за магичност:

 

 

 

Wild Cat е инспириран от джунглите, от амазонките, от неподправеното ни страхопочитание към дивите котки. Подчертава темперамента и изкуството да живееш на ръба:

 

За да е завършен обаче цялостният Ви плажен аутфит, а останалите дрехи и аксесоари от колекцията - широкополи шапки, ленти тип тюрбан, плажни халати, рокли и плажни кърпи, можете да видите тук.
 

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари