Честит рожден ден, Cliché!

Дата: 10 Окт 2016

Кътче красота, отгледано с много любов – и не само към онлайн модата, - а любов към всичко: и към това, което правиш, и към хората, с които го правиш, и към онези, за които го правиш! А това се свежда, в крайна сметка, до вас – нашите клиенти!

Cliché днес става на шест години и ние искаме да благодарим на всички вас за доверието, което имате в нас и за факта, че ни вдъхновявате и предизвиквате всеки ден да създаваме все по-добри, все по-красиви и по-качествени неща!

Какво ние успяхме да постигнем за шест години, не може да бъде събрано на късче хартия (било то и виртуално), но можем да отделим няколко изречения на факта, че напоследък порастнахме (и не само на години).

Екипът на Cliché стана и продължава да става по-голям. Към екипът ни се присъединяват все повече хора във всеки един отдел. Офисът ни също – големите идеи имат нужда от пространство, за да растат още повече, нали така?  Броят на магазините ни се учеличава и съвсем скоро ни очаква откриването на бутик в най-големия търговски център в гр. София – там, където модата наистина се случва!

За всичко това ще получите повече информация до няколко дни, но за сега, нека само кажем следното:

Честит рожден ден, Cliché!

 

С много любов,

Екипът на Cliché 

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
  • Все още няма коментари

Магазини Cliché

поръчки по тел: 0889891788 

Магазин Cliché мол Парадайз:
София   
Мол Парадайз етаж +1
(до Armani Exchange)
понеделник-неделя: 10:00 до 22:00
тел: 0889249864

Бутик Cliché Витошка:
София   
бул. Витоша № 131
(до Южния Парк, с/у Фантастико)
понеделник-петък: 11:00 до 19:00
събота: 11:00 до 18:00 нед: почивен

тел: 0889250473
 

Върни До Горе