Вижте всички статии

Нови условия на доставка!

Нови условия на доставка!

Скъпи клиенти,

 

Стремим се винаги да получавате възможно най-доброто качество- не само на нашите продукти, но и на обслужване. Наша цел е да останете доволни минавайки през всяка една стъпка от пазаруването в Cliché. За това и инвестирахме много в нашите физически магазини и променихме изцяло онлайн платформата си. Сега бързо и лесно успявате да разгледате и поръчате любимите си артикули.

 

Много от вас ни споделиха, че поради колебание кой размер е най-подходящ, предпочитат да използват опцията преглед и тест. Като лидери на пазара, Еконт са единствените, които не само предлагат да отворите и разгледате пратката си, но и да я пробвате в специалните пробни в офисите си. Ето защо решихме да се доверим изцяло на услугите на Еконт- за да получавате пратките си бързо и лесно, с въможност за проба в пробна и с лесна онлайн платформа за проследяване на пратката.

 

Променихме и единната си цена на доставка на плаваща такава, според това какви допълнителни услуги желаете да ползваaте. Например, ако заплатите в нашия сайт с карта или PayPal и изберете доставка до офис на Еконт, тогава цената на доставка ще бъде само 3,90лв! В края на Вашата поръчка виждате изчислена в реално време цената на доставка според таксата наложен платеж (ако не платите с карта) и според това дали искате точен час на доставка.

 

Сигурни сме, че след като вече можете да пробвате артикулите преди да ги задържите и платите, ще получите максимално удоволетворение от онлайн пазаруването в www.cliche.bg!

 

Приятен шопинг!

Екипът на Cliché

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари