Вижте всички статии

Вижте обновения www.clihe.bg!

Вижте обновения www.clihe.bg!

След като и тази година отбелязахме един изключително успешен бален сезон със стотици доволни абитуриентки и отново успяхме да ви очароваме с невероятната си плажна колекция, дойде момента да обновим и онлайн лицето си: www.cliche.bg!

 

Сайтът ни е вече не само с изцяло обновена модерна и лесна за навигиране визия, но има и много нови и удобни функционалности и модлули. Нека ви разкажем за някои от тях.

Вече лесно можете да изберете от множеството артикули, като селектирате не само по категория, но и по търсен цвят, размер и ценови диапоазон. Само изберете желаните критерии от филтрите.

 

След като направите своя избор и се спрете на конкретен продукт, вече можете много по-лесно да разгледате всичко за него в детайли. В няколко стъпки, ще ви разкажем за всички подобрения в продуктовата ни страница.

 

 1. Наличните размери са вече големи и удобни за селекция бутони. Към тях има и връзка към таблицата с обмерни данни, за да направите максимално добър избор кой размер ще ви стои добре. Можете да разгледате и таб: „Състав и обмерни данни“ в който сме описали приблизителните дължини и ширини на модела.
 2. Не е нужно да поръчвате веднага. Можете първо да разгледате подробно сайта ни и да добавите в „Любими“ всички артикули, които харесате. Селекцията ви се запазва, дори да нямате регистрация. Но ако създадете профил в сайта, ще можете да изпратите своя „Списък с желани артикули“ на приятел и може би дори да получите чакан подарък!
 3. Ако все пак решите да поръчате, имате два варианта. Можете да добавите артикула към количката и да продължите да разглеждате, докато направите окончателния си избор, добавяйки още артикули. След което, ако имате регистрация, просто избирате на кой от запаметените ви адреси да доставим покупките или въвеждате нов адрес. При финалната стъпка имате възможност и да намалите стойността на проъчката си като изхрачите натрупаните си бонус точки или приложите купон (виж повече).
 4. Ако сте фен на промоциите и не се опасявате, че любимия ви артикул може да свърши бързо, тогава се запишете за отстъпка и изчакайте да получите известие чрез мейл в случай, че намалим цената.
 5. Можете да поръчате и чрез „Бърза поръчка“ като само попълните 3 полета. Ние ще ви позвъним, за да потвърдим адреса за доставка. Недостатъкът е, че не трупате история и бонус точки и чрез бърза поръчка можете да поръчате само 1 бр артикул.  
 6. Табовете към всеки продукт ви дават допълнителна информация като цена на доставка, срок на доставка, как да въртене и замените, как да проверите наличностите по магазините и др.
 7. С новите ни тагове в ляво, можете да разгледате всички артикули от една серия, например Paradise Dream или пък всички бански половинки
 8. Можете и да напишете ревю към продукта, да му дадете своята оценка, или да го изпратите на приятел.
 9. Самите снимки на артикулите вече се отварят в голям прозорец (само кликнете на символът лупа), за максимална яснота. Снимкиите се сменят сами, но можете да разгледате следваща или предишна със стрелките в ляво и дясно или кликайки върху кръгчетата под снимките.  
 10. Понякога, артикулите се изчерпват преди да успеете да ги поръчате. Тогава виждате етикет "Изчерпана наличност". Създали бутон „Извести ме при наличност“, за да можете да получите мейл веднага щом заредим отново от желания продукт.

Тези и още много други подобрения можете да откриете в www.cliche.bg. Ще се радваме да споделите мнението си в коментари и/или на съобщение/мейл. Щастливи сме, че успяваме с ваша помощ да ставаме все по-добри! 

Приятно пазаруване!

Екипът на Cliché 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
 • Team Cliche
  Благодарим! 29desires имат уникален сайт и се радваме, че и ние се подобряваме ;)
  Отговори ›
 • Георги Василев
  Привет, Чудесна визия, но изключително много напомня на 29desires.com, особено в списъците с продукти и в представянето на продукт ;) Поздрави и успех
  Отговори ›
«1»