Вижте всички статии

Технология от ново поколение или цветовете, без които не можем

Технология от ново поколение или цветовете, без които не можем

Чакащи с нетърпението на дете, вече усещаме докосването на слънцето, свободата и летния бриз. Мечтаем смело за горещия пясък и шума на вълни.
И едва дочули първите стъпки на лятото вече сме се впуснали в пазаруване на най-доброто, което се предлага за сезона. В търсенето на ярки, цветни дрехи, зареждащи ни с настроение и за леките ефирни материи, даващи ни свобода, имаме какво да ви кажем.

Щастливи сме да ви представим част от новата ни колекция плажни халати, изработени от естествена материя, чиито десени са създадени по изцяло нова за България технология. Директният реактивен печат върху естествени материи отличава дрехите ни с ярки, наситени и устойчиви цветове
 

         


Материите, които сме използвали са сатен и шифон от високачествена италианска вискоза. Тя е бързосъхнеща, антистатична и поддържа  прохладата, от която имаме нужда през горещото лято.
През този сезон няма ограничения нито в цветовите комобинации, нито в шарките. Използваме смело флорални и животински мотиви, така както и с един замах съчетаваме контрастни и силни цветове. Съчетанията с други дрехи са безброй, а усещането, че всички гледат точно теб – незаменимо.

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари