Блог

Технология от ново поколение или цветовете, без които не можем

Дата: 14 Юни 2018

Чакащи с нетърпението на дете, вече усещаме докосването на слънцето, свободата и летния бриз. Мечтаем смело за горещия пясък и шума на вълни.
И едва дочули първите стъпки на лятото вече сме се впуснали в пазаруване на най-доброто, което се предлага за сезона. В търсенето на ярки, цветни дрехи, зареждащи ни с настроение и за леките ефирни материи, даващи ни свобода, имаме какво да ви кажем.

Щастливи сме да ви представим част от новата ни колекция плажни халати, изработени от естествена материя, чиито десени са създадени по изцяло нова за България технология. Директният реактивен печат върху естествени материи отличава дрехите ни с ярки, наситени и устойчиви цветове
 

         


Материите, които сме използвали са сатен и шифон от високачествена италианска вискоза. Тя е бързосъхнеща, антистатична и поддържа  прохладата, от която имаме нужда през горещото лято.
През този сезон няма ограничения нито в цветовите комобинации, нито в шарките. Използваме смело флорални и животински мотиви, така както и с един замах съчетаваме контрастни и силни цветове. Съчетанията с други дрехи са безброй, а усещането, че всички гледат точно теб – незаменимо.

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
  • Все още няма коментари

Магазини Cliché

поръчки по тел: 0889891788 

Магазин Cliché мол Парадайз:
София   
Мол Парадайз етаж +1
(до Armani Exchange)
понеделник-неделя: 10:00 до 22:00
тел: 0889249864

Бутик Cliché Витошка:
София   
бул. Витоша № 131
(до Южния Парк, с/у Фантастико)
понеделник-петък: 11:00 до 19:00
събота: 11:00 до 18:00 нед: почивен

тел: 0889250473
 

Върни До Горе