Вижте всички статии

Алисия+HashtagBody+ Cliché = Hot Beach Body!

Алисия+HashtagBody+ Cliché = Hot Beach Body!

Може да е клише, но, лятото е любимото време на всяка жена. Всъщност, особено с Cliché. Тази година сме ви проготвили няколко много приятни изненади, които надминават миналогодишната ни колекция! За любимите ви модели бански подготвихме няколко нови невероятни принтове, които са много екзотични, стилни и просто незабравими. Освен това, имаме и няколко изцяло нови модела, които тепърва предстои да видите. В цветовете не се ограничихме по никакъв начин – лятото е най-хубавото време да покажем истинската си същност и да изразяваме себе си! Ще откриете комбинации от цветове в топли и студени гами, преливащи се в ранообразие от форми.

                

Към всички модели бански, има и колекция от плажни дрехи и аксесоари, за да може визията ви да бъде завършена – подготвили сме плажни ризи и кафтани, които да може просто да наметнете върху себе си, докато обядвате, тичате след детето или пиете коктейли с приятели. Не сме забравили и хавлиите – те са финалната щриха във всеки плажен тоалет!

Освен това, сме подготвили цяла круизна колекция, състояща се от ослепителни и удобни летни ежедневни артикули – два вида рокли (тясна и разкроена), подходящи за всеки тип фигура и топове със страхотните ни дизайнерски принтове и любимите ви кройки. Ще имате избор и между два сета, състоящи се от пола и кръстосан къс топ с принтове “Italian Terracotta” и “Palm Leaves” – много подходящи за вечери на плажа! А ако искате малко по спортна визия, имаме и къси панталонки, които да съчетаете с топовете! Ще ви изненадаме и с един много свеж бомбер “Tropicana”, към който също ще има къси панталонки.

Обещаваме ви, че ще бъдете специална, където и да сте това лято с Cliché!

На лятото, обаче, както и на банския, му е нужно и нещо повече – тен и здрава кожа! Тази година за нашата фотосесия с чудесната  Алисия, която можете да видите тук, си колаборирахме с Hashtag Body. Продуктите на hashtag body се грижат за кожата ви и ви правят неустоима. Можете да откриете овлажняващи плажни масла и body scrub, с които ще се почувствате наистина великолепно. А в комбинация с бански Cliché, няма как да останете незабелязана на плажа.

А ние благодарим на Алисия за изключителния професионализъм, настроението и красотата, които внесе във фотосесията!

Колекция Beachwear 2017 можете да откриете на www.cliche.bg или на място в магазин Cliché в Mall Paradise Center (ниво +1, до Costa Coffee) и магазин Cliché Plovdiv. Продуктите на HashtagBody ще откриете на сайта им или в инстаграм страницата им. пожелаваме ви зашеметяващо чудесно лято!

Love,

Team Cliché

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари