Вижте всички статии

pins 7 needles X cliche

pins 7 needles X cliche

Изкуството среща модата по множество начини - от абстрактните неща като въображение и любов към работата, която вършиш, до конкретните като кройки, принтове, материи и комбинациите между тях. Един от най-неверяотните резултати, обаче, може да бъде постигнат, когато изкуството и визията на един бранд срещнат изкуството и визията на друг. Тогава идеите започват да се леят и всичко постепенно намира мястото си сред водовъртежа от творчески хаос.

Ние в Cliche обожаваме колаборациите - стига да видим потенциала, любовта и забавния елемент в тях. Когато повярваме, че нещо е добро, ние даваме всичко от себе си, за да го направим прекрасно!

Преди известно време попаднахме на бранда Pins and Needles - деним, самоуверени и смели думи и шрифтове, красиви цветове и кройки, страхотно въображение и, разбира се, безопасни игли. Всички тези неща се срещаха дрехи, изпипани до последния детайл, в които е вложена много любов - можете да си представите защо беше невъзможно да не се влюбим.

Скоро, оргазинирахме среща и решихме, че колаборация между Pins and Needles и Cliche трябва да бъде направена. Обещаваме ви, че е твърде добра и е истина - работата ни пожъна страхотен резултат и дрехите са божествени!

Използвахме висококачествени материи като памук, деним и еко кожа, вложихме много усилия в принтовете и избрахме класически цветови комбинации като черно и бяло, розово и сиво, розово и бяло и черно и червено. Думите, които най-добре описват колекцията са шик и удобство. Ще намерите оувърсайзд артикули, както и такива, които не са, красиви рокли, в които ще се чувствате като звезда и денимени къси панталонки, които надминават невероятното!

Още повече, всяка дреха е уникална, защото колекцията е handmade - използвахме текстилни бои, спрейове, принтове, безопасни игли и изработихме всеки артикул с грижа, търпение и любов - от игла до конец.

Направихме я с идея да се чувствате свободни, вдъхновени и страхотни - надяваме се, че ще се наслаждавате на всяка секунда, в която носите дрехите! Разпространете красотата и любовта, дами!

 

* Можете да разгледаде дрехите на нашия сайт & в магазините Cliche Paradise и Cliche Plovdiv.

* Колаборацията включва в себе си ръчно направени артикули. Молим ви, грижете се за тях и ги перете само на ръка с хладка вода :)

 

Love,

Team Cliche

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари