Вижте всички статии

Бутик Cliche Витоша с нова пробна!

Бутик Cliche Витоша с нова пробна!

Скъпи клиенти,

Щастливи сме да ви съобщим, съвсем официално, че бутик Cliché на бул. Витоша 131 е с обновена и прекрасна пробна, която ще ви накара да се чувствате като истинска принцеса.

За да допринесем още повече за вашето прекрасно изживяване като абитуриентка – и в тоалета, и в подготовката, вложихме усилия в направата на допълнителна пробна, подобаваща на красотата и царственото чувство, което се стремим да пресъздаваме в нашите официални тоалети.

В нея ще приемаме всички дами с предварително записан час – ще можете да се огледате в нашето ново огромно огледало със 180-градусов изглед, ще бъдете поставени буквално на пиедастал върху мраморен подиум с метален обков и ще се потопите изцяло в магията на бална колекция Cliché Reborn 2017 сред богато и ръчно декорираната ни стена от рози. Тя е истинско олицетворение на нашето отношение към детайла и беше финалния елемент съвършенство в пробната.

Освен, че ще се погрижим подобаващо за вас, не сме забравили и близките ви, които ще ви придружават по време на пробите – те ще бъдат удобно настанени на огромен и мек диван, от където ще могат да дават своята оценка за изпробваните от вас тоалети.

 

      

 

Ние в Cliché държим изключително на специалното и индивидуално отношение към клиентите и правим всичко възможно, за да се усъвършенстваме непрекъснато.

Затова Ви молим, когато искате да пробвате някой от нашите Cliché Reborn модели, да си запишете предварително час за проба, за да сме сигурни, че ще можем да Ви обърнем вниманието, което заслужавате на момента. Записването на час става чрез позвъняване на телефонния номер на бутик Cliché Витошка: 0889250473. Ако нямате възможност да се ангажирате с конкретен час, ще ви приемам и обслужим подобаващо, но в по-малките ни пробни и е възможно да се наложи да изчкате, докато всички консултанти се освободят.

Със записан час ние ви гарантираме качествено и професионално обслужване и консултация в рамките от 30 минути до 1 час, в зависимост от броя на рокли, които искате да пробвате. Имате право да пробвате 4 рокли безплатно. В случай, че желаете да пробвате по-голям брой, е необходимо да заплатите 50 лв. за още три рокли, които при покупка се приспадат от крайната сума на тоалета.

Времето, което ни е необходимо за изработка на роклите е около месец и половина – молим да имате предвид този срок при направата на поръчката.

Екипът на Cliché ви желае вълшебен бал и вълнуващи трепети в подготовката му! Благодарим ви сърдечно, че ни позволявате да бъдем част от нея!

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари