Вижте всички статии

Cliché Reborn 2017

Cliché Reborn 2017

Cliché Reborn е бутикова марка дрехи от висок клас, изработени от внимателно подбрани материи и с изключително внимание към детайла. Затова ние в Cliché отделяме старателно внимание на всяка рокля и всеки клиент – защото специалните неща вървят ръка за ръка и заслужават специално отношение.

Щастливи сме, че за трета поредна година ще имаме възможността да видим радостта в очите ви, защото рядко има нещо по-хуабаво от момента, в който истински зарадваш някого, като създадеш нещо, което е като извадено от мечтите му.

Иска ни се да разкажем малко повече за пътя на всяка една рокля от нас до клиента – от момента, в който влезете в нашата съвсем нова пробна (която едва ли се побира в думата, защото е същински малък моден рай) и ви вземат мерки, до момента, в който зашием етикетчето върху роклята ви, ние влагаме услия и обръщаме персонално внимание на всеки шев, кройка и, въобще, етап от изработката.

Затова искаме да ви благодарим, че ни позволявате да бъдем част от това ваше преживяване! Всяка година ни позволявате да се пренасяме отново в тази вълнуваща еуфория, примесена с лека тревожност, много вълнения и прекрасни очаквания за бъдещето! Всяка година и ние се чувстваме като принцеси (и като феи орисници, което е още по-чудесно)!

Това, което отличава колекция Cliché Reborn 2017 от всяка предходна наша колекция, е декорацията и изборът и съчетанието на платовете.

Цветовете са класически – бордо, нюанси на сивото, ярко и пастелено розово и черно. Елементите, които сме добавили за акцент, обаче, са далече от класическото – съчетание на кожени панделки, изработени от естествена кожа и бели перли, тюл и бродерия от красиви кристали, ръчно изрязани и колосани пеперуди от естествена коприна и какво ли още не.

            

Роклите са феерични, царствени, елегантни, закачливи, интересни, класически, иновативни – с една дума, открояващи се!

Можете да разгледате всяка една от тях в бутика ни на бул. Витоша 131. Молим ви, ако желаете да премерите или да поръчате някой от моделите, да си запишете час предварително, защото, в противен случай, не можем да гарантираме, че ще успеем да ви обслужим навреме и да ви обърнем нужното внимание. Записването на час става чрез позвъняване на този телефонен номер: 0889250473 (бутик Cliché Витошка). На него оставаме на разположение и за всякакви въпроси, свързани с индивидуални поръчки, изработката на моделите и сроковете й.

Междувременно, можете да видите повече информация за роклите на нашия сайт (ТУК).

Вместо заключение, искаме да кажем няколко думи за фотосесията – да благодарим на творческия екип и на Преслава за професионализма и за прекрасния резултат. Постарахме се да вложим любов във всеки елемент от фотосесията – във всяка рокля и всеки детайл от декора. Нашият екип прекара повече от две денонощия в създаването на драматичната розова стена, в която има повече от 500 рози!

       

Надяваме се старанието ни във всичко да си личи и наистина да видите себе си в някоя от нашите рокли и да се почувствате истински специални!

Заповядайте да разгледате официалните ни колекции онлайн (БАЛНИ РОКЛИ) или на място в бутика ни на бул. Витоша 131.

 

С любов,

Team Cliché

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари