Вижте всички статии

Velvet

Velvet

Кадифето е от онези вълшебни материи, които изглеждат прекрасно, приятни са за носене и стоят страхотно, независимо дали говорим за рокли, поли, панталони, разнообразни топове и блузи или сака (без дори да влизаме в подробности за разновидностите на всеки един от тези типове дрехи).

Материята е класическа и, макар да беше в ъгъла на модната сцена дълги години, е готова да се завърне и то с гръм, трясък, фойерверки и много блясък.

Освен в облеклото, кадифето се завърна и в света на аксесоарите, чантите и обувките и изведнъж всички си спомнихме какво е чувството да носиш подобна материя. С три думи – chic, chic, chic!

Големи модни имена като Dolce & Gabbana и Gucci ни показаха колко изискано и вдъхновяващо може да изглежда една жена в дълга рокля от кадифе. Особено ако цветът е класическото черно или наситено зелено – любовта на 2017!

Бела Хадид загадъчно показва красотата на кадифеното поло, като го подчертава с мини дамска чанта от същата материя и го комбинира с класически изчистени дънки и боти. И всичко това се случва в един от най-запленяващите есенни цветове – бордо. А нека не забравяме, че червеното кадифе, в крайна сметка, в символ на един вечен моден тренд не само в модата – в музиката и сладкарството също.

Вдъхновени от много красиви неща (с ключова дума „кадифе“), с които модната индустрия ни срещна, ние решихме да Ви представим капсулна колекция от няколко артикула, съчетаващи кадифе, текстил, изчистени и класически кройки с по-интересни и разчупени такива. Този път насочихме вниманието си към детайла в минималистичния чар на правите линии и красивите елементи и се оказа, че моделите, пленили сърцата ни в изработката си, плениха и вашите.

Ние от Cliché сме щастливи да Ви представим няколко артикула, които се оказаха неоспорими бестселъри.

* сет в черно, състоящ се от пола от кадифе и полуполо с копченца

* сет в сиво от пола и полуполо

* сет, изработен изцяло от кадифе в един от най-красивите есенни цветове - бежово. Състои се от пола молив с висока талия и късо поло с дълъг ръкав, които изящно подчертават красотата на фигурата.

 

Благодарим Ви за невероятно хубавия отклик, който получихме от вас! Ще ви радваме неуморимо с все повече пленителни модели!

Team Cliché

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари